Silhouette

Votteallergi

Jeg har tvillinggutter på 2,5 år som er fullstendig allergiske mot å ha på polvotter ut i kulden. Tykke votter er ikke godkjente og det blir skikkelig raserianfall om en skulle være så heldig å få de på dem. Eneste vottene som er godkjente er strikkavotter. Mormor har strikket gode votter som er litt tovet, og de er gode og varme. Men i nysnø fester det seg snø til vottene og det utløser nye raserianfall. Så løsningen ble en tur på symaskina. Jeg tok en gammel regndress til gubben i lett lett nesten vanntett stoff og sydde overtrekk til strikkavottene. Jeg sydde inn strikk rundt håndleddet og fra ytterside håndlegg og opp på skrå over tommelen. På denne måten holder de seg godt på plass.

Hvis du ikke allerede har likt facebooksiden min så er det muligheter til å enkelt klikke på liker på høyre side her på bloggen. :) 

Legg gjerne igjen en kommentar! Da blir jeg glad! 
Reve-luer

What does the fox say!?!? Den sangen gikk ikke akkurat ubemerket forbi her i huset eller nei, og jeg har forstått det slik at den slo meget godt an til de yngre. Derfor ble det reve-luer under juletrær i år! Luene er sydd selv, og trykket er laget med silhouetten min. En av mottakerne ble så glad at han sov med den på om natten også. :)

Legg gjerne igjen en kommentar! 

Og hvis du ikke allerede har likt facebooksiden min så er det muligheter til å enkelt klikke på liker på høyre side her på bloggen. :) 

Sent på kvelden skjorte

Nå blir gutta og onkel like tøffe! De har hver sin "sent-på-kvelden-skjorte/body" 

Disse er lagd med silhouettemaskina og strøket på. 

Legg gjerne igjen en kommentar! 


StineS's Design

StineS's Design

32, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits