desember 2011

Ostekake med bringebærfromasj

Fikk servert bringebærfromasj til svigermor nå i jula, og da tenkte jeg at dette måtte være godt inni en ostekake. Derfor endte det med at jeg bakte kake til det kom besøk. :)Kaken min besto av et lag kjeks, et lag fromasj, et ostelag og et lag med gele på toppen. :)

Ostekaka finner du oppskrift på her. 

Fromasjen lagde jeg slik:

1 pk bringebær gele
1 boks fløte
litt melis
litt bringebærsyltetøy

Lager gele på vanlig måte, men med bare 2,5 dl vann. Avkjøles litt.

Lag krem av fløten og litt melis.

2-3 ss bringebærsyltetøy. Jeg er ikke noe glad i disse frøene på bringebæra, derfor kjørte jeg det i foodprofessoren litt og tilsatte litt av gelen for å vanne den ut, for å så sile den. Blander resten av geleen og har denne blandinga i kremen og rører inn.  

Kan brukes inni kaker eller som egen dessert mer vaniljesaus. 

 

Min kakeform hadde ikke plass til alt jeg ville ha oppi, så det ble en skål fromasj ved siden av og litt osteblanding til overs. :)

 

Legg gjerne igjen en kommentar. ;)
 

Håndarbeidsvesker

Sydde en håndarbeidsveske og ga bort i julegave, den andre var en forsinket bursdagsgave. :)

Fremsiden på veskene: 

Nærbilder:Baksiden, en på norsk og en på engelsk:

Og lommer oppi. En stor glidelåslomme, en lomme for strømpepinner og en for rundpinner. :)

 

Da håper jeg de nye eierne blir fornøyde. :) 

 

Legg gjerne igjen en kommentar!
Tepose og mugrug

Dette ble julegave til bestemødrene mine. En tepose, mugrug og en julekopp. :)

 

Legg gjerne igjen en kommentar.

 
Syrommet mitt!

Tenkte jeg skulle vise dere syrommet mitt! Hadde i lang tid syrom på spisestubordet, men det ble litt mye rot, derfor ryddet jeg og ordnet nede på hobbyrommet mitt i kjelleren. Dro på ikea og kjøpte et par bord i tillegg til at jeg fikset på det bordet som sto der fra før for å få det i klippehøyde. :)

 

Nå har jeg god plass til stoffene mine (er blitt fult da, så må sy litt) og det er deilig å trille stolen mellom maskinene mine. :) 

 

Legg gjerne igjen en kommentar! :D
Støvlettholdere

Det har vært lite blogginnlegg i det siste. Det er fordi jeg har sydd julegaver og de har jeg ikke kunne lagt ut på bloggen. Men nå er julegavene åpnet og jeg kan legge ut litt. :)

Jeg sydde støvlettholdere til et par damer. 


 

Oppskrift og fremgangsmåte finner du på house of hopen.

 

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Barnehagepose

Tantesnuppa har begynt i barnehagen og til ettårsdagen sin fikk hun en barnehagepose som hun kan ha hengende på barnehagen med forskjellig småting i (om hun vil da).

På posen står hele navnet til niesen min, men jeg har tatt bort etternavnet.  

Legg gjerne igjen en kommentar! :)
Strikkadress

Endelig ble jeg ferdig med dressen til snuppa og. Jeg ble riktig så fornøyd. :) God og varm er den også. Strikket i sisu garn. Oppskriften er fra Dale Garn Baby, hefte nr 229 

Legg gjerne igjen en kommentar! :)

 
Pixielue

Det er dårlig med blogging av prosjekter for tiden, det er fordi jeg produserer julegaver og har ikke så veldi mye nytt. Men jeg har strikket lue til snuppa. Det er en Pixielue som sitter godt på hodet i tillegg til at den er lett og morsom å strikke. Oppskrifen fant jeg HER!


 

Legg gjerne igjen en kommentar. :)
 

 

StineS's Design

StineS's Design

32, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits