november 2015

Nytt babynest

En bestilling til som er ferdi.

Babynest på bestilling

Et babynest ble i dag sendt til sin nye eier. Det er så kos å sy slike mens jeg tenker på da tvillingene lå i hver sitt å koste seg. Så håper dette blir like godt likt som de til våre ble.

Ta kontakt via facebook om du vil bestille. Bilder av stoffer og priser finner du HER. Jeg syr fortløpende!

Seng til hunden

Tvillingene fikk seg storguttsenger i sommer og jeg tok den ene sprinkelsengen og lagde seng til hunden. Laget et krypinn til henne. Hun har den rett ved sengen vår. Nå er hun litt opp ifra gulvet. En må tenke på gikta på gamledagene. ;)

Jeg hadde en bunn fra en annen sprinkelseng stående så den ble taket i seng-buret til hunden. Jeg sagde av sprinklene og vridde de ut. 

Hunden ble godt fornøyd. To bukser

Jeg sydde et par bukser til niesa min i bursdagsgave. Mønster er fra Jubel og stoffer fra stoff og stil.

Merking av ullklær

Mamman min har strikket ullklær til barnebarna. De må selvfølgelig merkes før de sendes med i bhg. Jeg valgte å sy i en lappe i hvert plagg for å skrive navn på. I sokker og votter satte jeg fast denne lappen med en knapp.

En haug av votter og ullsokker fikk lapper på seg.

Fint å kunne feste de sammen!

Jeg må innrømme at jeg får helt noia når jeg ser dette, Den ene sokken blir jo så vid oppi!Flere som får noia av dette?Tights

Jeg sydde tights til snuppa. Den ble litt vid i midjen, men ellers er jeg fornøyd med mønsteret som er fra Ottobre. 

Sjørøverflagg

Barnehagen fikk en gammel robåt for at barna kunne leke i den. Den er gravd litt ned på uteområdet og ligger der stødig som en landkrabbe. Den er blitt malt på dugnad og ligger der og er skikkelig fin. Men den mangler et sjørøverflagg! På forespørsel så sydde jeg dette flagget.Legg gjerne igjen en kommentar. :)hits