oktober 2014

En bukse i gave

Jeg sydde også en bukse i gave til niesen min på 1 år. Denne gangen med lommestoffet på utsiden.

Denne er også i jersy, men litt stødigere enn stoffet jeg sydde til mine barn. Praktisk med svart bukse i barnehagen. På grunn av lommene og detaljene i ribben nederst på foten oppleves ikke buksen som kjempesvart om dere skjønner hva jeg mener. :)

Og hvis du ikke allerede har likt facebooksiden min så er det muligheter til å enkelt klikke på liker på høyre side her på bloggen. :) 
Ny bukse til snuppa

Jeg må vise frem buksa til snuppa mi og! Den er sydd i jersy og er slik tynn som gutta sine.Kjempegode bukser! Knappene i linningen er bare til pynt. En ekstra detalj som er morsom. :)

Og hvis du ikke allerede har likt facebooksiden min så er det muligheter til å enkelt klikke på liker på høyre side her på bloggen. :) 
Modifisering av genserer

Hvorfor skal det være så mye hetter på klær til barn? Upraktisk! Så da ble hettene sprettet av og istedet ble det sydd på en vanlig ribb i halsen. Mye mer brukervennlige gensere!

Synes du hetter på klær til barn er en uting?

Legg gjerne igjen en kommentar!
Tynne bukser til gutta

Nå når høsten er her og strømpebuksetiden kommer for fult liker jeg å kunne kle på barna tynne bukser utenpå strømpebuksene. Da blir de ikke så varme når de skal være inne. Så derfor sydde jeg et par bukser til gutta. 

De er sydd i dongerijersy fra sydilla, og stoffet i lommene er fra stoff og stil.

Pyntesømmer i knæsj farge gjør seg godt!
Gutta synes det var deilige bukser de kunne bevege seg godt i!

 

Tusen takk til de som besøker bloggen min uansett om det er lite aktivitet å spore. Jeg setter stor pris på å kunne sjekke statestikken og se at jevnt over er det ca 60 unike brukere inne på boggen hver dag. :) HERLIG!

Legg gjerne igjen en kommentar!
 

StineS's Design

StineS's Design

32, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits