august 2011

Traktor sett

Jeg måtte ta de små grå ibruk igjen da jeg skulle finne på gave til en av våre nevøer. Det endte med at jeg kjøpte en body og en bukse som jeg broderte på. Her er broderiet underveis, ser dere hvilket traktormerke det er?Ferdig! :) 

Da håper jeg den nye eieren bruker settet slik at det blir skikkelig slitt! :)

 

Legg gjerne igjen en kommentar! 

 
En takkegave

Jeg fikk så mye god netthjelp her om dagen at jeg ville lage noe til hun jeg fikk hjelp av. Men det er litt vanskelig, derfor valgte jeg å heller lage noe til gutten hennes. :)

Jeg bestemte meg for å brodere på et putetrekk, men underveis i broderinga, nesten ferdig oppdaget jeg at jeg hadde klart å legge det på feil vei! I tillegg hadde stoffet klart å vri seg opp under slik at den siste delen av broderiet var sydd fast til motsatt side av putevaret.. Arg. Men men, hadde jo et kjempefint broderi da, så måtte tenke litt hva jeg skulle bruke det til mens jeg sydde nytt putetrekk, for det skulle han få tenkte jeg!

Jeg fant ut at jeg kunne lage en pose ut av broderiet-gone-wrong og slik ble resultatet:

Posen er foret med lyse blått stoff og har en hemp slik at den er lett å henge på en knagg for oppbevaring. I tillegg har den snøring i toppen. Den er ganske smal og kan passe godt til pose for å oppbevare ekstra klær i på barnehagen der barna ofte har et par knagger til rådighet. Ellers så kan den puttes full av lego eller andre leker. :)

 

Sammen med putevaret. 

Broderingen

Må egentlig si at jeg synes denne broderingen her ble super-tøff!Legg gjerne igjen en kommentar! En genser og en bukse

Da har jeg sydd en genser og en bukse til snuppa. Grunnmønsteret til både genseren og buksa har jeg funnet i sy-bladet Ottobre 4/2011, men løsningen i halsen på genseren har jeg funnet på denne bloggen. På den bloggen finner du veiledning til hvordan du kan sy det samme. Kjempelett å forstå synes jeg, og resultatet mitt ble ikke så værst det heller. På bloggen til Annwes er det foresten flere nyttige ting å se på, så anbefaler en titt inne til henne. :) Jeg har henne i allefall lett tilgjengelig i favoritter.

Her er bildet av kreasjonen:

Denne spesielle og kjempefine halsåpningen han blitt døpt Nitals-opning, altså 9-talls åpning, enkelt og greit fordi det blir et ni-tall. :)

Fler bilder:

Sydde i en "pers" i buksa, en morsom detalj. :=

Lapper må på selvfølgelig. :)

Ser dere 9-tallet?


Så noen bilder på modellen:
Bak har jeg applikert på en pote. :)

Luen har jeg også sydd, og den er til salgs her!

 

Legg gjerne igjen en kommentar! 

 Noen putevar

Her er bilde av noen putevar jeg har sydd å bestilling. 

Slik ser hele putevaret ut:

Til en jente og tre gutter. Navnene er tatt bort i photoshop for å ikke ødelegge gave-overraskelsen. :)

Rødt ble veldig tøft det og! Legg merke til krommet felger og striper på bilen! ;)

For å bestille putevar med ditt navn gå til dette innlegget.

 

Legg gjerne igjen en kommentar! :)
En veske til

Endelig får jeg lagt ut bilde av denne vesken også. Den har nå funnet sin nye eier og jeg håper hun ble fornøyd. :) Dette var en bursdagsgave. :)Inni har den en lomme og hempe for å feste sirkelpungen som fulgte med.

Ene siden av sirkelpungen ble påbrodert deler av claddah ringen. Du kan lese historien om den her.

På andre siden "navnet" :)

 

Legg gjerne igjen en kommenter, da blir jeg glad! :)

 Pengebøker av melkekartonger

Kom over bruksanvisningen for å brette pengebøker av melkekartonger så da måtte jeg jo prøve det! Jeg fant oppskriften her

Her er fire som jeg har laget:To av disse er vel på tur til USA med de nye eierne sine nå. :)

Legg gjerne igjen en kommentar! :)

Fanakofta mi!

Da jeg så serien Den unge fleksnes på tv før jul tenke jeg at den fanakofta som Modern hadde, den var fin! For det som gjorde den fin var at det var glidelås i den, og ikke knapper. Modern sin var grønn og hvit, men jeg ville ha svar og hvit.  :D Så jeg kjøpte meg garn i mars og kom godt igang med bolingen. Prosjektet stoppet opp litt da jeg kom halvveis på ermene, men fikk et spark i rumpa da svigermor hadde kjøpt garn og skulle strikke en hun og, men i rød og hvit. Plutselig en dag hadde hun kommet lengre enn meg! Så da var det på'n med å strikke da! Har jo holdt på så mye med broderimaskina mi, så har ikke hatt tid til å strikke. :) I smug ble jeg endelig ferdig med ermene og tok med meg kofta til min mamma for å få hjelp til å maske sammen på skuldrene. Strikket på hals og stolper uten knappehull. Stolpene ble strikket smalere enn oppskrifta fordi jeg skulle ha glidelås. Strikket forresten den ene stolpen tre ganger før den ble bra.. 

Her er resultatet, og gjett om jeg er fornøyd! Ble ekstra fornøyd da jeg ble ferdig først!


Det må selvfølgelig være merkelappe i nakken. :) 

Alltid koslig med en kommentar! :)

 StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits