juni 2016

Temabursdag

Gutta i huset er blitt 4 år og vi kjørte på med første barnebursdag der vi inviterte gutta i samme kullet i bhg. Vi valgte å ha utebursdag med temaet "construction". Planleggingen begynte jeg for noen måneder siden. Ikke fordi jeg trenger så lang tid, men for at det jeg bestilte fra ebay skulle rekke å komme frem. Innbydelser ble laget og sendt ut.

Bokser ble designet, brettet og limt. Selvfølgelig kjøpt litt innhold og

.

Partyhatter kom fra ebay. Disse er i tynn plast.

Jeg skrev alle navna til barna på de.Bakhagen ble pyntet med ballonger og merkebånd.Jeg fikk lov til å låne gravemaskina til en kompis. Jeg kjørte den til og med på plass selv! Denne lagde en portal inn til "anleggsområdet". 

Fat, bestikk og servietter fra ebay.

Bord ble dekt.

Dumperen ble brukt som kakefat.

Kake ble bakt!

Dette er en sjokoladekake med smørkrem. Jeg har bakt en kake i langpanna og to små runde kaker. 

Skar vekk en del av de to runde kakene og smørte smørkrem der og før jeg dekket utgravingene med knust oreokjekse. Det ser jo akkurat ut som jord! 

puttet smørkrem i skuffen, skjæret og oppi lasteplanet og dekket med knuste oreokjekser der og.Vi kledde oss i arbeidsklærne våre og ventet på gjestene!Jeg og mannen var også i arbeidsklær!

Gutta var kjempefornøyde med feiringen. Mange fine gaver og en trivelig guttegjeng (med foreldre) som feiret dagen deres! 

Legg gjerne igjen en kommentar!

  

hits