juni 2011

Broderi på vaskekluter

Hadde besøk av barselgruppa i dag. I tillegg til at de fikk servert solsikkecupcakes  hadde jeg også brodert på en hver sin vaskeklut til barna. :)

Mødrene ble veldig begeistret og jeg tror de fikk litt lyst på mer med navn. Men som jeg sier: "Det første skuddet er gratis" Jeg og doperne.. :)

Legg gjerne igjen en kommentar!Solsikke-cupcakes

Jeg kom over en blogg der det var ei som hadde laget nydelige cupcakes med solsikker, den bloggen finner du her. De var så fine at dette måtte jeg prøve. I tillegg har jeg et spesielt forhold til solsikker i og med at dette var blomstene vi brukte i bryllupet. :)

Jeg brukte 1 2 3 pose med sjokoladelangpanne. Delte oreokjeks i to og la den delen uten det hvite i bunnen på muffinsformen. Så hadde jeg røra oppå å stekte. Nam nam. Pyntingen kan dere lese om på bloggen til Carro. Jeg lagde ikke blader, men hadde grønn smørkrem som bunn for blomstene. Så lagde jeg sommerfuglpynt av MMF. :) 

I tillegg til å se veldig fine ut så var de utrolige gode og. 

Jeg måtte selvfølgelig løpe borti gartneriet slik at de kule damene der fikk noe godt til lunsj!

Løper tenna i vann? Legg gjerne igjen en kommentar! :)

Pimp my t-shirt

 

Jepp, tok t-skjorta til søstersen og broderte på et hjerte. :) Ble fin synes vi. :)

Helt på starten av broderiet:

Et lite stykke på vei. :)Ferdig! Ennå i ramma.

:)

Og hele t-skjorten. :)

 

Legg gjerne igjen en kommentar! :)

Vognpose med broderi

Her er en av mine første broderier med den nye symaskinen min. Gjett om jeg er fornøyd! Broderiet pryder en tynn vognpose. 

 

Broderiet underveis. :) 

Helt ferdig:

 

Må bare si det igjen: Jeg elsker broderimaskina min! :D

Legg gjerne igjen en kommentar. :)
 

Hjemmelagde knapper som jeg har laget

Jeg fikk jo tilsendt noen knapper som var hjemmelagd, men jeg måtte jo prøve dette selv også! Leire kjøpte jeg på www.smykkebua.no. Brukte utstikkere jeg selv hadde og satte igang. Her er resultatet:

Så da gjennstår det å finne ut hva jeg skal bruke dem til da. :)

 

Legg gjerne igjen en kommentar! :)
Matchende vognposer

Jeg fikk inn en bestilling på vognposer. Disse er sydd etter mål jeg fikk. :)

Detaljbilde av maljene. Dette er første gang jeg har brukt maljer, og jeg klarte selvfølgelig å slå tommelen min. TO ganger! Ble blodblemme gitt. :)

Og hull til seler:

 

Håper de nye eierne er fornøyde med posene sine. :)

Legg gjerne igjen en kommentar! :)


 

Mitt nye leketøy!

Jeg har fått meg et nytt leketøy, og det er en Janome 350E broderimaskin! Du verden som jeg storkoser meg! Min kjære snille vidunderlige mann kjøpte denne til meg. Jeg bestilte den fra www.tonje.no på en lørdag og hadde den hjemme på stua allerede på torsdag. Der var det kjapp sending altså! :) Du kan lese mer om den her

Det vil helt sikkert komme en del innlegg med maskinbroderi fremover nå. :)

Ny Mei Tai

I en fei sydde jeg meg en ny Mei Tai. Jeg var ikke helt fornøyd med den jeg hadde fordi jeg ønsket å ha en der snuppa kunne sitte med ryggen mot magen min. Den første jeg sydde har for bredt panel, så hun sitter ikke noe godt om hun har ryggen mot meg. Men med denne sitter hun godt alle veier. :) Jeg synes selv at den ble bare lekker! 

 

 

Syveiledning pute til barnestol

Etter forespørsel lager jeg denne veiledningen på denne:

 

Her er målene i ca mål.. Du kan også måle selv.

 

Jeg klipte ut to deler i dette mønsteret, husk å legg til sømmingsmonn! Som fyll brukte jeg litt av en gammel dyne jeg klippet likt. Jeg vrangsydde hele puta i et, sammen med dyna. Det vil si at jeg la de to stoffstykkene rette mot rette (og eventuelt et strikk imellom disse, men det er strengt talt ikke nødvendig. Eventuelt kan det syes på etterpå også) og dyna oppå der igjen. Sydde rundt og lot det stå igjen en liten åpning for vrenging. Vrengte puta og sydde igjen hullet. Så sydde jeg sømmer tvers over der brettene blir slik at puta får en passform som passer setet på stolen, se strippletlinjene på tegningen. Til slutt sydde jeg sammen 1-1 og 2-2 med noen sting. Lot det være ganske åpent ellers der pga selene som skal opp der også. 

 

Lykke til med syingen! :)
Hjemmelagde knapper

Jeg fikk disse tilsendt fra www.smykkebua.no. De er lagd av leire. For å lage dine egne knapper finner du fremgangsmåte på metoden for å lage mønsteret på smykkebuas facebookside. Materialet får du kjøpt i smykkebuas butikk. 

Jeg gleder meg til å få brukt disse! :)

Legg gjerne igjen en kommentar!


Cupcakes

Jeg laget deilige cupcakes til bursdagsfeiring! Sjokoladecupcakes med vaniljekrem som fyll.

For å få inni fyllet brukte jeg en sprøyetipp beregnet på dette. Jeg har dette settet fra wilton. Jeg sprøytet fyllet inni ganske rett etter jeg tok de ut av ovnen.


Slik ser de ut inni.

Ferdigfylte cupcakes!

Her har de fått pynt på seg! Sjokoladekrem etter oppskrift på pasion4baking, superdeilig! Pynten ellers er MMF som jeg har laget noen dager i forveien.Hele stativet fylt med godsaker!

Etter å ha dekorert dem med sjokoladekrem og runde kuler frøs jeg dem ned slik at det var bare å ta opp. Når jeg tinte dem lot jeg dem bare stå på kjøkkenbenken i et par tre timer. Så satte jeg på MMF-pynten. Er litt usikker på hvordan MMF'n har taklet å være i fryseren og bli tint, så valgte å ikke gamble på dette. :) De ble supergode!

Legg gjerne igjen en kommentar! :)

En søt lue

Fant en lueoppskrift i boken "Making childrens clothes"

 

Jeg tok en singlett jeg ikke har brukt og klippet den i stykker og sydde lue. Slik ble resultatet:


Og på modellen:


Shorts til sommeren

Imens vi venter på sommeren i trøndelag svinger jeg synåla litt og mekket denne shortsen til snuppa. Den er sydd med vaffelsøm og brukt samme fremgansmåte som på buksedressen.

Slik ser den ut på modellen:

Og et til: 

 

Den er veldig løs og ledig og gir mye bevegelsesfrihet. :) Ble skikkelig fornøyd for jeg synes den ble supersøt. :)

Hva synes du? Legg gjerne igjen en kommentar!


Kjøredress til en ny verdensborger

På babyshoweren gav jeg bort en kjøredress til den nye verdensborgeren som kommer om ikke så lenge. Den er strikket av easy fra sandnes garn. Oppskrifta er denne på garnstudio.no Har også strikket den til snuppa før, og likte den veldig godt. Håper de nye eierne vil like denne like godt. :)  Strikket den i størrelse 6/9 mnd. Den kan godt brukes tidligere og, for ermene kan bare brettes opp. 

Her er snuppa modell. Jeg strikket ikke hette på denne fordi jeg fant ut at den var mest i veien på den snuppa har. Istedet strikket jeg en lue. :)

Den oppskrifta fant jeg også på garnstudio. :)

Hyggelig at du stakk innom! Legg gjerne igjen en kommentar eller kanskje trykk at du liker dette innlegget. :)

Ha en fin fin lørdag!
Kake til Babyshower!

Jeg var på Babyshower til en god venninne, og da måtte det kake til. :) En Babyshower er en amerikansk tradisjon der det holdes en fest for den som er gravid der hun får masse gaver til barnet som kommer. Alt fra bleier og våtservietter til klær og annet utstyr. Så må det selvfølgelig være noe godt å spise på da. :) Babyshoweren kan være en overraskelse for den gravide, eller det kan være planlagt i sammarbeid med henne. Vi tok overraskelses-versjonen. :)

Her er kaka jeg lagde og hadde med:

Kaken ble litt "over the top", men ettersom det er en amerikansk tradisjon så tenkte jeg at det var greit å "go over the top." :) Kaken er en sjokoladekake med sjokolademousse inni. NAM! All pynten er laget med MMF som du finner oppskriften på her.

Her har jeg snittet opp lokket og brettet ut spissene:

Før jeg la på lokket på kaken la jeg først på en rund plate med MMF der jeg skulle ha senteret. Oppå der la jeg en papp-plate innpakket i plastfolie slik at jeg ikke skulle skjære ned i det hvite. Så la jeg på lokket. Da så jeg tydelig hvor jeg skulle skjære. Tok en skarp stor kniv å snittet på kryss og tværs på kaken. Så brettet jeg ut spissene og tok bort papp-plata.

Her har jeg laget en baby på frihånd. Mønsteret på teppet lagde jeg med å kjevle på et fat som hadde dette mønsteret. Gresset er laget med hvitløkspresse.Jeg har sommerfugl og eføyutstikkere. I tillegg brukte jeg isbitformer formet som badeender.

 

Hva synes du? Kaken var i allefall GO! :)

Legg gjerne igjen en kommentar! :)
StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits