mai 2014

Ikke uten nål og tråd!

Ikke gå hjemmefra uten nål og tråd! Ja det gjør jeg aldri mer! Fra nå av vil jeg alltid ha med meg nål og tråd, ikke ei nål og en tråd jeg kan bruke, men de vil alltid være med meg! 

Jeg har lenge hatt lyst på en tatovering bak øret, en tatovering som er MEG! Fra før har jeg blant annet navnene på barna mine tatovert på armen. Så valget falt på nål og tråd for å representere min lidenskap for søm. :) Designet er hentet litt fra et bilde jeg fant på nett og litt fra mitt hode. 

Her er den helt fersk og innpakket.

Nå er den ferdig grodd.Kjempefornøyd ble jeg! For dette er virkelig MEG! 

:) 

Votter

Måtte strikke matchende votter til sokkene jeg strikket her om dagen. Også nå har jeg sett på et par votter jeg fikk til mine barn.

Sokker

Ble ferdig med dette søte sokkeparet i kveld. Strikket med babyull og mønster etter en sokk mamma har strikket til mine barn.


Legg gjerne igjen en kommentar!

Pottetårn

Etter å ha funnet inspirasjon på pinterest måtte jeg lage meg pottetårn. Jeg spraymalte terakottapotter og plasturner og stablet de oppå hverandre. Tre herlige fargeklatter i hagen! Jeg har plantet stemor oppi alle fordi den tåler litt frost. Her i trøndelag er ikke nettene frostfrie ennå.

Jeg har samlet en hel del hageideer som jeg liker på min pinterest, sjekk det gjerne ut! 

Legg gjerne igjen en kommentar! 

Og hvis du ikke allerede har likt facebooksiden min så er det muligheter til å enkelt klikke på liker på høyre side her på bloggen. :) 
StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits