mai 2013

Topper til meg selv!

Jeg syr en del til barna, til andre, og av og til syr jeg til meg selv også. :) Nå har jeg sydd med tre topper, alle av samme mønster, men med forskjellig uttrykk. :) 

Mønsteret er fra boka Handmade og er feelgood-genser/tskjorte. Det er damen bak bloggen EllenSand som har lagd dette mønsteret. Stoffet er fra stofflageret mitt, mesteparten kjøpt på stoff og stil. Det gjennomsiktige i siste toppen er klippet fra et annet plagg.

(og alle overser gulp/snørr flekken på skulderen, slik er det når en bare skal legge to gutter før en tar bilder)

Legg gjerne igjen en kommentar!
Varmt

Hageforklær

Snuppa liker godt å være med bestemor i hagen, og rett som det er ser jeg dem stå der med hver sin spade og snuppa hermer etter bestemoren sin. En dag gikk bestemor først og snuppa etter, begge med hver sin trillebår. De var så søte der de gikk at jeg måtte bare sy et hageforkle hver til de. I dag var de ute med forklærne sine.

De var nokså søte der de holt på. :)

Legg gjerne igjen en kommentar! :)
Flaskeholder og pung til vogna

Det finnes mange modeller av flaskeholdere til barnevogn, men butikkene her ut på landet har ikke så mange til tvillingvogn. Og uansett så er det da fint med selv-sydde også. ;)Legg gjerne igjen en kommentar. :)
Hai-vognpose

Av alle mine innlegg her på bloggen så er oppskriften min på hvordan sy en vognpose en av de mest besøkte. Og av og til er jeg så heldig at jeg blir kontaktet av de som bruker oppskriften min med bilder av deres kreasjoner. Og det synes jeg er fantastisk gøy! I går ble jeg kontaktet av Lena som hadde lyst til å vise meg sin versjon av vognposen hun hadde sydd, en hai-versjon av den. Ja, den vil jeg gjerne se tenkte jeg og forventet bilder av en pose med hai-stoff. Men der ble jeg overrasket når bildene kom! 

Her er den tøffe vognposen Lena har sydd!

Denne vil garantert få en hel masse oppmerksomhet! Herlig var den! :)

Legg gjerne igjen en kommentar! 

Og for dere andre som bruker oppskriften min så blir jeg kjempeglad for bilder. Kan sendes på mail eller på Fabebook. :)
Trekk til bilputene

Jeg har sett med lei på at guttene blir klamme og våte i bakhodet når vi kjører lengre turer. Puteinnlegget i stolene til guttene har trekk av 100% polyester, så det er ikke rart de blir klamme. Jeg fant et badelaken som jeg sydde trekk av. Her er resultatet::)
Sokker til festdrakt

På 17 mai måtte selvfølgelig guttene pynte seg også. Jeg fikk tak i to fine festdrakter til de. De er bare 11 mnd og kan ikke å gå ennå, så noe sko gadd jeg ikke å kjøpe. Derrimot bestemte jeg meg for å strikke knestrømper til begge. De skulle ha fletter. Garn ble kjøpt og jeg satte igang. Strikket kjapt to stk på roadtrip. Men da jeg kom hjem og prøvde de på så var de i trangeste laget. Men jeg hadde virkelig ikke tenkt å strikke to nye! Derfor ble det et par dropstich i midten. :) De ble knytt på midten for en tøff effekt. Satt å strikket sokk nr 4 16 mai, men jeg ble ferdig!

Alt i alt ble jeg kjempefornøyd. :)

Droppstich er når du slipper ned en maske og rekker opp den. Da jeg slapp ned to masker på midten fremme ble sokkene hele 1,5cm videre. 

Legg gjerne igjen en kommentar! 
Fine bukser til tøffe gutter!

Vi er så heldige at vi arver en god del klær til tvillingene fra et annet tvillingpar. Så som takk for klær så sydde jeg en bukse hver til de. :)

Fremsiden av buksene.

Baksiden på den ene.

Påbroderte bokstaver.

Kontrastsøm som danner lommer. 

Håper de nye eierne vil bruke disse like mye som de brukte de forrige de fikk. :)
Beste-benken

Her kommer et maleprosjekt til. 

Benken jeg har malt er laget av min bestefar. <3 Benken er laget i furu hobbyplank og den var lakkert og ganske så gulnet, så en oppussing passet den bra! Jeg glemte selvfølgelig å ta førbilde av benken, men husket å ta førbilde av kjøkkenet før benken kom inn. 

I tillegg til benken kastet jeg ut bordet vi hadde og tok opp et annet bord fra kjelleren. Det har en innleggsplate gjemt i bordet som er kjempelett å ta opp. Så malte jeg stolene vi hadde fra før. :)


Benken ble kledd med voksduk, lett å holde ren og lett å skifte ut om en blir lei. 

Oppi benken er det plass til tegne og hobbysakene til barna. :)

Legg gjerne igjen en kommentar! 
StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits