mars 2012

Skinnposer til tvillingene

Endelig er jeg ferdig med skinnposene til tvillingene. Aldri igjen sier jeg.. Jeg, skinn og symaskina går ikke så bra sammen... Men jeg ble veldig fornøyd med resultatet da. :) 

Så får vi se da hvor mye bannskap det blir med glidelåsene. ;)

 

Legg gjerne igjen en kommentar! :)
Sirkelskjørt

Også kalt snurreskjørt da det vil stå rett ut om det snurres rundt og rundt. :)

Jeg fant en kjempefin veiledning på denne bloggen og fulgte den nesten til punkt og prikke. Jeg sydde ikke på kantebånd nederst, men gjorde det enkelt og kjørte over med overlockmaskina. Det blir bra til lekeskjørt det.

Flotte skjørt med kjempegod bevegelsesfrihet. Snuppa mi er generelt varm og body og strømpebukse er nok når hun er inne. Da er det greit å ha et skjørt eller flere å tre på i barnehagen osv.

Slik ser det ut når det er latet ut.

Det første jeg sydde. Det er brukt og vasket, og har selvfølgelig fått noen flekker, men pytt pytt, det er et lekeskjørt. 

Memo til meg selv: Ta blilder før klær brukes! 

 

Legg gjerne igjen en kommentar!

 

Luer til prematureJeg satte meg ned å sydde noen luer til søste små tvillinger som skulle forlate magehulen sin veldig tidlig. 

Først et bilde med dukka mi Anders som viser størrelsen på dukka i forhold til en en og halv litersflaske.

Anders var en fin modell som satt stille, så brukte han videre også. ;)

Håper de nye eierne trives med luene sine. :)

Jeg fikk denne hilsningen fra mammaen:

"Tusen takk for disse flotte luene som vi fikk til våre tvillinger:) De kledde dem godt:)"

Ingenting er bedre enn det! :D

 

Legg gjerne igjen en kommentar! 

Lue med kassettrykk

Kom på at jeg skulle sy en lue til snuppa i det kule stoffet også. :) 

Legg gjerne igjen en kommentar! :)
Body med nostalgi

Kom over et fantastisk morsomt stoff som jeg ikke klarte å gå forbi da jeg var på stoff og stil. Nå er det blitt en body, så langt. ;)

Hjerteknapper i halsåpningen. :) Legg også merke til at jeg har fått i nye merkelapper. Håper bare den ikke klør og blir ekkel. Da får jeg bare sprette den av igjen. :) For jeg glemte nemelig å sy den inn i sidesømmen. Ble litt ivrig da jeg sydde. :)

Digger dette stoffet. :)

 

Legg gjerne igjen en kommentar!
 

Strikkeveske

Min mamma har vært så snill og hjulpet oss i det siste, derfor ville jeg lage noe til henne. Valget falt på en strikkeveske, for hun har alltid strikkingen i en bærepose. Ingen av oss er spesielt troende men jeg synes uansett at dette sitatet var så fint. :)

Og hun strikker stort sett til barnebarna. Hun har to og det er to til på vei.

Vesken måtte selvfølgelig ha en liten pung som hører til. Den har en krok slik at den festes i en hempe. I tillegg har vesken lommer inni også. 

 

Legg gjerne igjen en kommentar!
Bukse med seler

Sydde denne buksa til snuppa tidligere. Øverste del er vrangsydd. I tillegg har jeg lagt inn kroklisser i sømmene som gav en morsom effekt. :) Og broderiene setter prikken over i'en. 

 Så må det være noe ekstra på baksiden også. :)

 

Legg gjerne igjen en kommentar!
StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits