februar 2014

Klesskap til dukkeklærne

Snuppa fikk jo så mange fine dukkeklær til bursdagen sin, og så langt har de bare ligget i en plastkasse. Men jeg synes de må mer frem, så har sett etter et lite skap eller noe som jeg kan mikse og trikse litt med for å gjøre det til et klesskap. Så fant jeg denne i kjelleren!


Perfekt til skap tenkte jeg! Så det måtte testes ut hvordan det ble.

Suverent! Passet jo kjempebra! Men! Må jo ha flere hengere! Jeg googlet litt, sjekket litt ebay og kom frem til at jeg skulle bestille fra england. Fant ingen butikker her til lands som solgte bare hengere, de selges vist med klærne tror jeg. Og klær har vi jo allerede! Men samtidig kom jeg over en side der det var ei som hadde fått hengere fra klesbutikk, slike til de minste babyklærne, for de ble kastet uansett. Så jeg sendte en melding til en venninne som jobber på Kappahl, og riktig, de kastet de og, så det var bare å komme å hente! Som sakt så gjort! 

Men de var egentlig i største laget, men jeg vet råd! Ut i garasjen og sage av på begge sider og pusse skarpe kanter etterpå. 

Ble kjempefine hengere!

Så sydde jeg vegger til klesskapet og lakkerte et par svarte plastkurver jeg også fant i kjelleren og satte oppi. 

Kjempefornøyd med resultatet!Og snuppa ble veldig fornøyd hun også! Et annet tips til hengere er slike hengere som ofte henger på skjerf. Jeg kjøpte to skjerf her om dagen og hadde to slike ringer liggende. 

Og hvis du ikke allerede har likt facebooksiden min så er det muligheter til å enkelt klikke på liker på høyre side her på bloggen. :) 

Legg gjerne igjen en kommentar!
Knivblokktrekk og duk

Lite posting på bloggen for tiden, men det betyr ikke at jeg ikke pusler på med mitt. Akkurat nå er det trollkostymer til alle tre barna som lages i kjelleren, i tillegg til noen bestillinger. Men dette sydde jeg til kjøkkenet mitt. 

En duk til bordet

Og trekk til knivblokka

Og hvis du ikke allerede har likt facebooksiden min så er det muligheter til å enkelt klikke på liker på høyre side her på bloggen. :) 
Overraskelses-babyshower!

Jeg er med i verdens beste barselgruppe som har holdt sammen fra vi fikk våre små i oktober 2010. Vi har nå barseltreff uten barn, så det blir mest en "syforening" ut av det. Og kjempekoslig er det! 

Vi er 5 stykker der ei er gravid. Så da planla vi fire andre en overraskelses-babyshower til henne. Totalt uviten om det ble hun invitert en halvtime etter de andre troppet opp, så alt var klart til hun kom. Vi hadde også alliert oss med hennes kjære som sa ifra når hun kjørte hjemmefra. Skal si hun ble overrasket!

Jeg hadde bakt kake til henne. Det er en sjokoladekake trekt med MMF. Nærbilde av babyen.

Nærmere bilde av babyen.

Og litt misslykkede babyføtter som satt fast litt i forma.

I tillegg hadde flinke Tonje laget bleiekake! Den var kjempefin!

Nærmere bilde av den.

I tillegg til mat, kake og bleiekake fikk Lise også pakker. Jeg har sydd en bilstolpose dere skal få se senere.

Har du vært på babyshower før? Kanskje noen har ordnet det for deg? 

Legg gjerne igjen en kommentar!
Oppussing tripp trapp stol, IGJEN

Jeg pusset opp stolen til snuppa helt i starten av 2012, men desverre så gjorde jeg dårlig grunnarbeid og det ble fort synlig. Vet ikke helt hva som skjedde, men det virker som at lakken som var på stolen reagerte med malingen, så den ble rett og slett klissete. Slik så stolen ut da den var nymalt:

Kjempefin var den, men desverre er den blitt rimelig stygg. 

Malingen på toppen er gnidd bort, ikke slitt, men rett og slett blitt klissete og gnidd bort.

Så hele stolen ble skrudd fra hverandre og pusset helt ned der jeg kom til. Snuppa valgte selvfølgelig farge, og det ble rosa og lilla! Jeg grunnet alt denne gang, og jeg tror det er det som gjorde forskjellen. 

Nå ble snuppa meeeeeeget fornøyd! 

Legg gjerne igjen en kommentar! 

 

Og hvis du ikke allerede har likt facebooksiden min så er det muligheter til å enkelt klikke på liker på høyre side her på bloggen. :) 

StineS's Design

StineS's Design

32, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits