februar 2012

Tøffe bukser til tøffe tvillinger!

Sydde disse to buksene til to tøffe tvillinger fordi vi fikk arve en hel del klær fra de. :) Da må jo symaskina brukes for å lage takke-gave. :) 

De er sydd i isoli og foret i toppen. :) Håper de nye eierne blir fornøyde. :) 

 

Legg gjerne igjen en kommentar. :)
Brødkurv til barnehagen

Jeg sydde en "House Warming Gift" til barnehagen til snuppa. Det er en helt ny avdeling, å da passet det med en slik en. :)

Jeg ser den blir brukt hver dag, og det er kjempekoslig å se. :) 

 

Legg gjerne igjen en kommentar. :)
Body og bukse

Ble så inspirert av det nye Ottobre-bladet som kom i posten at jeg måtte sy body til snuppa. I samme slengen endret jeg på en bukse jeg har sydd før som jeg ikke var fornøyd med. 
Jeg valgte å gå litt bort fra mønsteret på armene på bodyen. Skal kantes med ribb, men jeg valgte å lage en lengre kant med samme stoffet som i bodyen. 

Dette er første gang jeg har laget slik knappestolpe. Det var jo egentlig ganske lett. Men må øve litt mer på kantingen med ribben ser jeg. :) 

Med den stolte eieren i (Dette er ikke bodyen jeg sydde, men en kjøpabody)

 

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg gla'! :)
 

 

StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits