januar 2013

To nye bokmerker i produksjon.

Ny stjernehals

Nå er en ny stjetnehals akkurat ferdig dampet og klar til bruk.

Håper den holder snuppa varm i morgen. :)

Mitt nye bokmerke

I kveld er det blogging fra senga da jeg plutselig kom på at jeg ville vise frem bokmerket jeg laget i dag.

Jeg synes det ble kjempefint. Jeg har laget det med broderimaskina mi.

Nå skal jeg krype inn under dyna og lese litt. ;)

Islyktdilla fortsetter!

I dag ble det nye islykter.

Ni islykter er tent. :)

Islyslykt

Jeg har også slengt meg på islykttrenden. Altså lyslykter laget med hjelp av ballonger. Fremgangsmåte på hvordan du gjør dette selv finner du på www.moseplassen.com

 

Ble du inspirert til å lage slike selv av å se på moseplassen?
Øreplugger for garn-gærne

Kanskje en ide til garn-gærne damer?

Tvillingsmekker

Det må gutta ha så klart!Disse smekkene har jeg sydd selv og kuttet ut tekst med silhouettemaskinen min som jeg strøk på. :) Spent på å se hvordan de takler vaskemaskinen. :)

Haha, og slik går det når en holder på seint på kvelden. Ble gjort opmerksom på at det manglet en "e" på Paste. Det gjør det selvfølgelig. Tenkte ikke på det da jeg skrev det inn på silhouette-programmet, tenkte ikke på det da jeg pirket av negative områder på det ferdigkuttede strykearket og tenkte ikke på det da jeg sto å strøk. :p Hjernen kobler ut til tider. :)

Legg gjerne igjen en kommentar! :)
Nye kjøkkengardiner

Da julegardinene ble tatt ned fikk jeg lyst på nye gardiner. Så da romsterte jeg i skapet og fant en duk som passet bra. Den ble delt i to. Pynten og reimene er sydd av fake skinn jeg hadde liggende.

Inne i rullen har jeg en trelist, slik at den blir rett når den er rullet opp.

Ideen til dette fikk jeg da jeg så de fine gardinene en venninne hadde sydd seg. :)

Ble veldig fornøyd med de nye gardinene mine, det andre kjøkkenvinduet har lik gardin bortsett fra at hjertene er speilet.

Frekke håndduker

Jeg har brodert på flere frekke håndduker og disse legges ut til salgs HER!Besøk facebooksiden min om du kunne tenkt deg slike selv eller kanskje en gave til noen som har alt? 

Legg gjerne igjen en kommentar! :) 
Bukse og jumper

Tantesnuppa fikk hjemmesydd sett i år. :) Har brukt samme mønster som på buksedressen snuppa fikk. Denne gangen sydde jeg med ribb på bena, da vil buksen være passe lengre enn hvis jeg ikke har det.

Tøffe lommer!Legg gjerne igjen en kommentar! :)
Deilige luer i fleece og ull

Tidligere i vinter sydde jeg luer i ull og fleece. Fleece inni. Disse ligger godt rundt hodet til barna og pga innsnittene bak ligger de godt inntil bak også. Under haka blir de festet med borrelås. 

En lue til Snuppa og en lue til tante-Snuppa. :)

Legg gjerne igjen en kommentar!
StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits