januar 2012

Kjole til voksende mage

Jeg sydde kjole til en voksende mage. :) Jeg tok utgangspunkt i Sukkertøykjolen i boka Made By Me og justerte slik at det ble mageplass ved å lage folder fremme på magen. Jeg må si at jeg ble kjempefornøyd. :) Stoffet er bi stretch (svart) og lin (lilla) kjøpt på s&s. 

Detalj av broderiet på magen. Sier litt om hvor mage mageboere det er. ;)

Og matchende slips til partner. :)

 

Legg gjerne igjen en kommentar. :)

 
Barnehagetøfler

Snuppa burde ha noen tøfler liggende i barnehagen, så da måtte mamma til pers igjen da. :) Fikk tigget til meg et gammelt skinnskjørt ifra svigermor, takk takk, som var perfekt til tøfler!

Tegnet av et par tøfler snuppa hadde fra før og sydde skinntøfler med fleecefor. 

Jeg ble godt fornøyd, de er varme og hun sklir ikke på glatte gulv. :)

 

Legg gjerne igjen en kommentar. :)

 
To punger

Som julegave til meg selv kjøpte jeg mønster for å sy sminkepunger (eller en man ha andre ting oppi). De kjøpte jeg til MFJ-Design. Kom i posten på lillejulaften, så fikk ikke prøvd det før i mellomjula. Kjempemorsom måte å lage punger på. 

Disse to har fått nye eiere. En til svigermor i bursdagsgave og en til en venninne som takk for klær. :)

Legg gjerne igjen en kommentar. :)
Re-design av genseren min

Fant denne genseren i skapet som er blitt aaaaaaaltfor trang. Men fin farge og litt bling i så jeg tenkte at denne kunne jeg trylle fram noe til snuppa med. :) 

 

Som tenkt så gjort og jeg sydde denne til snuppa:

 

Tror jeg må raide skapet mitt etter mer. :)

 

Legg gjerne igjen en kommentar!
 

 

 

Sovekrage for eldre barn

 

Jeg har nå testet ut større krager til større barn. Her har vi bilde av en treåring som bruker kragen. Mamman var så snill å ta bilder å sende til meg slik at jeg kunne legge de ut her. 

 

Hun skriver: "Kragen ligger i bilen og brukes de gangene vi har vært på lengre turer. Fungerer supert."

Eldre barn har en større vilje og handlekraft enn de som er mindre og kan slite av seg kragen eller nekte å bruke den. Her er det du som kjenner barnet ditt best, så dette må du vurdere. Jeg kan ikke garantere at barnet vil bruke den, selv om den er myk og behagelig.

 

 Her ser du bilder av krager jeg har sydd.

 

Trykk her for krager for mindre barn

 

 

 

Jeg legger til at dette er et produkt som ikke er testet i sikkerhetstester og all bruk skjer på eget ansvar.

 


 

Sovekragegalleri

Her er bilder av forskjellige sovekrager jeg har sydd på bestilling. :)

 
 

 


 

Oppusset tripp trapp stol

Først og fremst, godt nyttår til alle! 

Tenkte jeg skulle vise frem hva jeg brukte deler av nyttårsaften til. :)

For en stund siden arvet snuppa en tripp trapp stol fra en kollege, tusen takk for det Tone. Den var vanlig lakkert, og det vistes at den var brukt. Den var litt slitt, men ikke noe alvorlig. Jeg hadde egentli bestemt meg for å ikke gjøre noe med den, rett og slett fordi det er litt jobb med det. Men da jeg så hva en av vennene mine på FB hadde gjort med en annen type høystol, da måtte jeg bare! Tusen takk for inspirasjon Margrete! Ettersom jeg har minst like lilla-dilla som henne så ble det lilla her i gården også.

Voksduk hadde jeg liggende så manglet bare maling. Jeg kjøpte Butinox green room for panel, halvblank. Jeg skrudde stolen ifra hverandre og pusset den ned litt, for noe hefgrunn gadd jeg ikke. :p Så spredde jeg delene utover spisestuebordet der jeg hadde dekket med male-voksduken min. 

 

Etter ett strøk på alle delene så den slik ut:

Jeg malte alle delene to ganger i tillegg til enkelte tre. Det gikk veldig fort, for malingen er vannmaling som tørker fort. Nesten slik at en kan begynne på nytt når en har tatt den siste delen, nesten... Delene lå slik utover stuabordet i to dager og i gårkveld skrudde jeg den sammen, limte på voksduk med trelim, samt at jeg sydde puter til rumpe og rygg, pluss en reim for å ha mellom føttene. Resultatet ble slik:Putene er sydd av samme voksduk som er limt på fot-platten. Forøvrig ikke et materiale det er gøy å sy med, spesielt når det kommer til vrenging.. Inne i putene er det tre lag med fleece rester jeg fant. Putene festes med remmer jag har satt i en trykk-knapp i. På denne måten sklir de ikke unna. :) Om det søles på de er det vare å ta en fuktig klut og vaske av. 

Slik ser det ut under stolen:

Reimen for å ha mellom føttene:

Reimen er festet rundt hullet i sitteplaten og festet med knapp. Når sitteplaten justeres nes setter jeg i en knapp til slik at det passer. 

 

Jeg ble kjempefornøyd, og snuppa prøvekjørte den under frokosten i dag tidlig. :)

 

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits