Blogg

Konvolutt er kjedelig!

Det er konfirmasjonstid og det ungdommen ønsker ønsker er penger. Og det er jo sååååå kjedelig å gi bare en konvolutt med kort og penger. Så da ble det innrammede penger. ;)

Hvordan du bretter fiskene finner du på youtube ved å søke "money fold fish"

Refleksdekken

Når en trenger et refleksdekken så er ikke denne dama den som løper i butikken. Jeg har sett på en del på nett og kommet frem til at de er litt dyre og jeg synes det er lite refleks på de. I allefall de billigste.

Så da ble det tur ned i syrommet! Jeg har forskjellige stoffer liggende som bare blir med når jeg er på stoffhandel. Et av disse var perfekt! Så sprettet jeg av reflekser fra to refleksvester og endte opp med et dekken som kostet meg to refleksvester (jeg uansett ikke brukte #gjennbruk) 50,- og to timer. Dette ble resultatet!

Fine Freyr som jeg er så heldig å ha på for!

Frostkake

Elsa og Anna kake!!! Det er ikke tvil når en 5 år gamel prinsesse skal ha kake til bursdagen!

Jenta ble fornøyd og det ble et fint selskap med en glad gjeng med 5 åringer. :)

Legg gjerne igjen en kommentar!

"Liker" p Facebook
Jeg har n redigert litt p bloggen og blant annet ftt inn en slik boks p siden her. (scroll litt ned) ---------------->

Der kan en trykke "Liker" slik at en liker facebooksiden min. :)

I skrivende stund er det 166 stk som liker siden min, kanskje du vil like den ogs?

Varmt

Sitteunderlag

Verdens beste Torunn fikk gave fra julenissen i r. Ettersom hun er stolt ny eier av VW Up mtte hun ha et sitteunderlag som viser at dette er hennes bil! Sitteunderlaget gr i stil med bilen.

Legg gjerne igjen en kommentar!
Blogg app, test

Tester blogg appen..

Et kronepannebnd jeg strikket for en tid tilbake.

Syrommet mitt!

Tenkte jeg skulle vise dere syrommet mitt! Hadde i lang tid syrom p spisestubordet, men det ble litt mye rot, derfor ryddet jeg og ordnet nede p hobbyrommet mitt i kjelleren. Dro p ikea og kjpte et par bord i tillegg til at jeg fikset p det bordet som sto der fra fr for f det i klippehyde. :)

N har jeg god plass til stoffene mine (er blitt fult da, s m sy litt) og det er deilig trille stolen mellom maskinene mine. :)

Legg gjerne igjen en kommentar! :D
Mitt nye lekety!

Jeg har ftt meg et nytt lekety, og det er en Janome 350E broderimaskin! Du verden som jeg storkoser meg! Min kjre snille vidunderlige mann kjpte denne til meg. Jeg bestilte den fra www.tonje.no p en lrdag og hadde den hjemme p stua allerede p torsdag. Der var det kjapp sending alts! :) Du kan lese mer om den her.

Det vil helt sikkert komme en del innlegg med maskinbroderi fremover n. :)

Over 1000!

Hurra!

N har bloggen min over 1000 visninger! :)Det er etter jeg la inn teller, s egentlig er det flere som har glttet innom. Hper folk synes bloggen min er inspirerende og interessant flge med hva jeg sysler med. :)

Klem fra meg!

Lapper til Nepal

Ble tipset om en blogg av en venninne p Facebook som heter Tepper til Nepal. Dette synes jeg hrres fantatisk ut og vil bidra med lapper. S fin ting bruke rest-garn p!

Utdrag fra bloggen: "Kristin og Erik Bhler arbeider p Okhaldunga sykehus i Nepal. Nepal er et land med hye fjell og kalde vintre og sykehuset de jobber ved ligger hyt oppe i fjellene. De gjr et fantastisk arbeid ved sykehuset. Erik som lege og Kristin med alt mulig. Vi sttter sykehuset med sende ulltepper til dem. Det begynte med at Kristin spurte oss i barneforeningen om ungene kunne strikke hver sin lapp s vi kunne sende et lappeteppe til Nepal. Vi sendte et teppe fra barneforeningen og deretter ballet det p seg. Det har n blitt sendt over hundre tepper til Sykehuset, men s lenge behovet er der trenger de kontinuerlig varme ulltepper. Inneliggende pasienter som trenger varme eller har vanskeligheter med f p seg klr pga skade fr teppe, og nr babyer blir fdt p sykehuset og mdrene ikke har klr til barnet sitt s fr de et lappeteppe som er strikket i Norge."

Les om det og strikk du ogs!

Mangel p noe blogge om..

I disse frjulstider holder jeg p med julegaver, og de kan jeg jo ikke blogge om i og med at flere av de som skal f julegavene leser bloggen...

Derfor har jeg tenkt blogge om hvor jeg har ftt kreativiteten min ifra. Jeg fr ofte sprsmlet om hvor jeg fr kreativiteten min ifra, og da kan jeg fortelle at den fikk jeg inn gjennom morsmelka! :)

Min mamma blir sikkert sur fordi jeg blogger om henne, men pytt sann! Bedre be om tilgivelse enn tilatelse.. Det er uansett bare god-ord. :)

Jeg har vokst opp med en mamma som strikket mye, klr til meg og sstrene min og mye dukkeklr.Jeg husker godt da jeg ba min mamma om lre meg strikke. Hun la opp ca 10 masker med rosa bomullsgarn og jeg skulle strikke skjerf til dukken min. De 10 maskene ble fort til 7 og det ble mange fine hull i skjerfet. De 7 maskene ble til 10 etter at mamma hadde fikset det. Husker jeg brukte laaaang tid p bli ferdig. Jeg ble flinkere til strikke da, som dere kanskje har sett. :p

Min mamma har mange talenter! :)

En dress hun strikket til snuppa ble fdt:

Vognteppe hun har sydd til snuppa:

Spisebrikke:

En genser og sokker hun har strikket:

Juleduk jeg fikk n nettopp:

S n ser dere hvor jeg har ftt kreativiteten min ifra. :)

Fortsatt drlig med innlegg

N begynner dagene rette seg etter den store omveltningen med bli mamma.. Men n kommer det ingen innlegg fordi jeg holder p med julegavene, og de kan jeg jo ikke legge ut her nr de som fr dem kan se bloggen.. :)

Drlig med nye innlegg

Ja, det har sin forklaring i at jeg har blitt mamma for frste gang og vi har ftt en ny sjef i huset. :) Lever i en boble for meg selv.

Min helt egen blogg!

Tenk det! At jeg skulle f ut fingeren og lage blogg... For de som ikke kjenner meg s vil bloggen etterhvert bli fylt av hobby-syslene mine. :)

hits