Blogg

Konvolutt er kjedelig!

Det er konfirmasjonstid og det ungdommen ønsker ønsker er penger. Og det er jo sååååå kjedelig å gi bare en konvolutt med kort og penger. Så da ble det innrammede penger. ;)

Hvordan du bretter fiskene finner du på youtube ved å søke "money fold fish"

Refleksdekken

Når en trenger et refleksdekken så er ikke denne dama den som løper i butikken. Jeg har sett på en del på nett og kommet frem til at de er litt dyre og jeg synes det er lite refleks på de. I allefall de billigste.

Så da ble det tur ned i syrommet! Jeg har forskjellige stoffer liggende som bare blir med når jeg er på stoffhandel. Et av disse var perfekt! Så sprettet jeg av reflekser fra to refleksvester og endte opp med et dekken som kostet meg to refleksvester (jeg uansett ikke brukte #gjennbruk) 50,- og to timer. Dette ble resultatet!

Fine Freyr som jeg er så heldig å ha på for!

Frostkake

Elsa og Anna kake!!! Det er ikke tvil når en 5 år gamel prinsesse skal ha kake til bursdagen!

Jenta ble fornøyd og det ble et fint selskap med en glad gjeng med 5 åringer. :)

Legg gjerne igjen en kommentar!

"Liker" på Facebook
Jeg har nå redigert litt på bloggen og blant annet fått inn en slik boks på siden her. (scroll litt ned) ---------------->

Der kan en trykke "Liker" slik at en liker facebooksiden min. :)

I skrivende stund er det 166 stk som liker siden min, kanskje du vil like den også?

Varmt

Sitteunderlag

Verdens beste Torunn fikk gave fra julenissen i år. Ettersom hun er stolt ny eier av VW Up måtte hun ha et sitteunderlag som viser at dette er hennes bil! Sitteunderlaget går i stil med bilen.

 

Legg gjerne igjen en kommentar!
Blogg app, test

Tester blogg appen..

Et kronepannebånd jeg strikket for en tid tilbake.

Syrommet mitt!

Tenkte jeg skulle vise dere syrommet mitt! Hadde i lang tid syrom på spisestubordet, men det ble litt mye rot, derfor ryddet jeg og ordnet nede på hobbyrommet mitt i kjelleren. Dro på ikea og kjøpte et par bord i tillegg til at jeg fikset på det bordet som sto der fra før for å få det i klippehøyde. :)

 

Nå har jeg god plass til stoffene mine (er blitt fult da, så må sy litt) og det er deilig å trille stolen mellom maskinene mine. :) 

 

Legg gjerne igjen en kommentar! :D
Mitt nye leketøy!

Jeg har fått meg et nytt leketøy, og det er en Janome 350E broderimaskin! Du verden som jeg storkoser meg! Min kjære snille vidunderlige mann kjøpte denne til meg. Jeg bestilte den fra www.tonje.no på en lørdag og hadde den hjemme på stua allerede på torsdag. Der var det kjapp sending altså! :) Du kan lese mer om den her

Det vil helt sikkert komme en del innlegg med maskinbroderi fremover nå. :)

Over 1000!

Hurra!

Nå har bloggen min over 1000 visninger! :) Det er etter jeg la inn teller, så egentlig er det flere som har gløttet innom. Håper folk synes bloggen min er inspirerende og interessant å følge med hva jeg sysler med. :)

Klem fra meg!

Lapper til Nepal

Ble tipset om en blogg av en venninne på Facebook som heter Tepper til Nepal. Dette synes jeg hørres fantatisk ut og vil bidra med lapper. Så fin ting å bruke rest-garn på!

Utdrag fra bloggen: "Kristin og Erik Bøhler arbeider på Okhaldunga sykehus i Nepal. Nepal er et land med høye fjell og kalde vintre og sykehuset de jobber ved ligger høyt oppe i fjellene. De gjør et fantastisk arbeid ved sykehuset. Erik som lege og Kristin med alt mulig. Vi støtter sykehuset med å sende ulltepper til dem. Det begynte med at Kristin spurte oss i barneforeningen om ungene kunne strikke hver sin lapp så vi kunne sende et lappeteppe til Nepal. Vi sendte et teppe fra barneforeningen og deretter ballet det på seg. Det har nå blitt sendt over hundre tepper til Sykehuset, men så lenge behovet er der trenger de kontinuerlig varme ulltepper. Inneliggende pasienter som trenger varme eller har vanskeligheter med å få på seg klær pga skade får teppe, og når babyer blir født på sykehuset og mødrene ikke har klær til barnet sitt så får de et lappeteppe som er strikket i Norge."

Les om det og strikk du også!

Mangel på noe å blogge om..

I disse førjulstider holder jeg på med julegaver, og de kan jeg jo ikke blogge om i og med at flere av de som skal få julegavene leser bloggen...

Derfor har jeg tenkt å blogge om hvor jeg har fått kreativiteten min ifra. Jeg får ofte spørsmålet om hvor jeg får kreativiteten min ifra, og da kan jeg fortelle at den fikk jeg inn gjennom morsmelka! :)

Min mamma blir sikkert sur fordi jeg blogger om henne, men pytt sann! Bedre å be om tilgivelse enn tilatelse.. Det er uansett bare god-ord. :)

Jeg har vokst opp med en mamma som strikket mye, klær til meg og søstrene min og mye dukkeklær. Jeg husker godt da jeg ba min mamma om å lære meg å strikke. Hun la opp ca 10 masker med rosa bomullsgarn og jeg skulle strikke skjerf til dukken min. De 10 maskene ble fort til 7 og det ble mange fine hull i skjerfet. De 7 maskene ble til 10 etter at mamma hadde fikset det. Husker jeg brukte laaaang tid på å bli ferdig. Jeg ble flinkere til å strikke da, som dere kanskje har sett. :p

Min mamma har mange talenter! :)

En dress hun strikket til snuppa ble født:

Vognteppe hun har sydd til snuppa:

Spisebrikke:

En genser og sokker hun har strikket:

Juleduk jeg fikk nå nettopp:

Så nå ser dere hvor jeg har fått kreativiteten min ifra. :)

Fortsatt dårlig med innlegg

Nå begynner dagene å rette seg etter den store omveltningen med å bli mamma.. Men nå kommer det ingen innlegg fordi jeg holder på med julegavene, og de kan jeg jo ikke legge ut her når de som får dem kan se bloggen.. :)

Dårlig med nye innlegg

Ja, det har sin forklaring i at jeg har blitt mamma for første gang og vi har fått en ny sjef i huset. :) Lever i en boble for meg selv.

Min helt egen blogg!

Tenk det! At jeg skulle få ut fingeren og lage blogg... For de som ikke kjenner meg så vil bloggen etterhvert bli fylt av hobby-syslene mine. :)

hits