Renovering og utbygging

Vi tok over gården i april 2016 og i løpet av litt over et år har det skjedd mye. Jeg er kjempestolt av det vi har fått til.

Slik var det da vi tok over. Her er det så vitt begynt med ny grunnmur til utbyggingen.

I august begynte snekkerfirmaet og da ble det fart på sakene. Meldal byggservice er en gjeng m trivelige karer som jobber å står på. De løste utfordringer med å få det til å klaffe der gammel del møter ny del. I tillegg hadde de gårdsfrua som fulgte med dem som e hauk og gjorde endringer her og der, men de taklet meg også. :)

Som dere ser er det blitt store endringer. Mesteparten av godværsdagene har blitt brukt til å male. Vi har hatt kjempegod hjelp av kårkjærringa og onkel som ferierer i Trøndelag. I går ble vi endelig ferdig med veggene i hvertfall. Kårkaillen har stått på å snekret veranda på finværsdagene. Hva skulle vi ha gjort uten så god hjelp?

Jeg skal vise litt innvendig og de nærmeste dagene. Det er blitt lite tid til sying siden hobbyrommet ble pakket ned i februar og flyttet over til gården. Alle maskinene mine er stuvet inn på et rom sammen med mye annet som ikke har funnet plassen sin ennå.

Legg gjerne igjen en kommentar. :)

4 kommentarer

Sture

25.07.2017 kl.11:52

Dåkk e flenk og ha fått en flott og staselig fasade 👍👍👍

Ska ta mæ tia t å kom ein dag å sjå 😎

StineS's Design

25.07.2017 kl.11:54

Takk takk. Du er hjertlig velkommen!

Marita

25.07.2017 kl.12:05

Så deilig med masse plass, kjempefint! 👏🏼

Gleder meg til å se mer 😃

StineS's Design

25.07.2017 kl.12:07

Takk takk. :) Det er kårleilighet i 1. etg på utbygget, men resten er vårt. 300 kvadratmeter + kjeller! ??

Skriv en ny kommentar

hits