Velkommen til Bakstua!

I sommer har vi hatt lekestue-prosjekt i hagen! Med det deilige været har vi vært mest ute. Jeg har hatt tre-fire syoppdrag i sommer, og det har vært greit å ikke ha flere, vil jo gjerne tilbringe dagene ute om en kan.

Vi kjøpte en lekestue som kommer flatpakket og det er bare å sette sammen. Vi kjøpte typen Theodor som vi modifiserte litt. 

Vi hevet huset 30 cm for at platten skulle passe med sklia, i tillegg til at vi lagde annen trapp.

Her er resultatet! 

Under trappa er Fjølbua, det er nærbutikken i Bakhagen!Vi har kledd igjen kassen under med dør på baksiden. Det rommet bruker vi til lagerplass for leker. Fint å få de unna i og med at vi har en robotklipper. Den heter Attpåklatten og spiser alt den kommer over! 

Lekehuset er malt med samme farger som huset. 

Innvendig ser det slik ut!

Lysekronen er klistermerke kjøpt på ebay.

Bordet har jeg snekret selv.

Gardinene og duken har jeg sydd.Kjøkkenet har jeg lagd selv av en tv-benk. Eget innlegg om det HER! Gryteklutene som henger på siden har jeg sydd. "Flisene" på veggen er klistermerke kjøpt på ebay. 

Detaljbilde av blomsterkassa.

Skiltene har jeg frest ut selv.Barna ble kjempeglade og fornøyde! Har planer om en flaggstang også nå, så får vi se!

Legg gjerne igjen en kommentar!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits