Nød-dorullen!

På arbeid hadde vi en runde med hemmelig venn. Alle får en person som de skal være snill med, gi en oppmerksomhet osv i all hemmelighet. Jeg fikk sjefen selv og måtte selvfølgelig gi han noe med humor i, for han er typen som tar den. Derfor fikk han nød-dorull! 

Ideen fant jeg på Annwes sin blogg.

Legg gjerne igjen en kommentar!

Og hvis du ikke allerede har likt facebooksiden min så er det muligheter til å enkelt klikke på liker på høyre side her på bloggen. :) 

6 kommentarer

Latte&Lullabies

16.03.2014 kl.08:33

Så tøff gave ;)

StineS's Design

16.03.2014 kl.08:51

Latte&Lullabies ?: Hihi, ja denne er gøy! :)

Annwes

02.04.2014 kl.22:19

Hei! Så artig at du likte nød-rull-idéen! Den blei jo kjempestilig, håpar sjefen din syntest den var gøy også :-)

StineS's Design

03.04.2014 kl.19:48

Annwes: Hihi, ja den falt vist i smak. :)

Ingrid

28.05.2014 kl.12:26

Så morsom :D jeg har nettopp begynt å sy, og har skikkelig lyst til å prøve på en slik. Kunne du kanskje forklart meg litt enkelt hvordan du gjør det? Antar at du laget to deler som sys sammen? Altså en del som er rundt dorullen og en som er på toppen?

StineS's Design

28.05.2014 kl.22:23

Ingrid: Hei du! Takk for det. :)
Kort forklart så tar man en dorull, setter den på et matpapir og tegner rundt slik at en får hvor stor toppen av trekket skal være. Så måler en omkretsen på dorullen og høyden. Da vet en hvor stort rektangelet rundt skal være. Så må du legge til sømmon på alle deler slik at du har noe å sy i. Det er vanlig med 0,5 til 1 cm. Den siden av rektangelet som skal være ned må du legge på litt til slik at du får en fin oppbrettskant. Jeg sydden oppbrettskanten først, men den kan også syes sist. Dekorer med det du vil ha på siden av den før du syr sammen. Sy sammen rektangelet til en sylinder rette mot rette. Nål sylinderen fast til sirkelen din, rette mot rette, og sy rundt. Vreng og du er ferdig!

Ingrid

30.05.2014 kl.17:39

Tusen takk :) veldig morsom blogg du har forresten :D masse fint jo. Tenkte å prøve meg på en sånn søt sommerkjole til tantebarnet mitt senere, når jeg har øvd litt mer :D

Skriv en ny kommentar

StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits