Klesskap til dukkeklærne

Snuppa fikk jo så mange fine dukkeklær til bursdagen sin, og så langt har de bare ligget i en plastkasse. Men jeg synes de må mer frem, så har sett etter et lite skap eller noe som jeg kan mikse og trikse litt med for å gjøre det til et klesskap. Så fant jeg denne i kjelleren!


Perfekt til skap tenkte jeg! Så det måtte testes ut hvordan det ble.

Suverent! Passet jo kjempebra! Men! Må jo ha flere hengere! Jeg googlet litt, sjekket litt ebay og kom frem til at jeg skulle bestille fra england. Fant ingen butikker her til lands som solgte bare hengere, de selges vist med klærne tror jeg. Og klær har vi jo allerede! Men samtidig kom jeg over en side der det var ei som hadde fått hengere fra klesbutikk, slike til de minste babyklærne, for de ble kastet uansett. Så jeg sendte en melding til en venninne som jobber på Kappahl, og riktig, de kastet de og, så det var bare å komme å hente! Som sakt så gjort! 

Men de var egentlig i største laget, men jeg vet råd! Ut i garasjen og sage av på begge sider og pusse skarpe kanter etterpå. 

Ble kjempefine hengere!

Så sydde jeg vegger til klesskapet og lakkerte et par svarte plastkurver jeg også fant i kjelleren og satte oppi. 

Kjempefornøyd med resultatet!Og snuppa ble veldig fornøyd hun også! Et annet tips til hengere er slike hengere som ofte henger på skjerf. Jeg kjøpte to skjerf her om dagen og hadde to slike ringer liggende. 

Og hvis du ikke allerede har likt facebooksiden min så er det muligheter til å enkelt klikke på liker på høyre side her på bloggen. :) 

Legg gjerne igjen en kommentar!
3 kommentarer

fjellgeitbundingen

26.02.2014 kl.10:58

Hei, så kreativ du er. Det ble jo virkelig flott :)

StineS's Design

26.02.2014 kl.12:03

fjellgeitbundingen: Takk takk. :)

Mingeling

26.02.2014 kl.14:02

Genialt - som vanlig Stine:). Jeg kjøpte dukkehengere på Sprell for noen år siden. Hamsteet ganske mange. Husker ikke prisen, men må ha vært en ok pris siden jeg kjøpte 6 pakker med mange i - og dette var FØR jeg fikk barn hihi. Strikket jo klær den gang og ga bort til dukkemammaer.

Men, jeg har grublet og googlet meg ihjel på dette med klesskap. Endelig kom løsningen. Tusen takk. Gleder meg til å få et sted til de store mengdene med klær hun har:)

StineS's Design

26.02.2014 kl.15:18

Mingeling: Takk takk. :) Jeg ble veldig fornøyd selv også. :)

Skriv en ny kommentar

StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits