Oppussing tripp trapp stol, IGJEN

Jeg pusset opp stolen til snuppa helt i starten av 2012, men desverre så gjorde jeg dårlig grunnarbeid og det ble fort synlig. Vet ikke helt hva som skjedde, men det virker som at lakken som var på stolen reagerte med malingen, så den ble rett og slett klissete. Slik så stolen ut da den var nymalt:

Kjempefin var den, men desverre er den blitt rimelig stygg. 

Malingen på toppen er gnidd bort, ikke slitt, men rett og slett blitt klissete og gnidd bort.

Så hele stolen ble skrudd fra hverandre og pusset helt ned der jeg kom til. Snuppa valgte selvfølgelig farge, og det ble rosa og lilla! Jeg grunnet alt denne gang, og jeg tror det er det som gjorde forskjellen. 

Nå ble snuppa meeeeeeget fornøyd! 

Legg gjerne igjen en kommentar! 

 

Og hvis du ikke allerede har likt facebooksiden min så er det muligheter til å enkelt klikke på liker på høyre side her på bloggen. :) 

2 kommentarer

Engla

04.02.2014 kl.21:46

Den ble jo kjempefin <3

Jeg har en svart til lykkeliten, men allerede nå etter et år begynner den å bli stygg, så jeg skal nok også finne på noe lurt etterhvert :)

Ha en fin kveld!

Klem fra Engla

Fru Stussli

04.02.2014 kl.22:39

Den ble kjempefin! Så flink du er :-)

Skriv en ny kommentar

StineS's Design

StineS's Design

32, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits