Settebord

Jeg kom plutselig på en dag at jeg ville ha settebord! Slike med tre i settet. Jeg vil at barna skal ha hvert sitt lille bord sammen med godstolene sine når de skal spise lørdagsgodteriet sitt etterhvert. Husker jeg brukte bordene til farmora mi da jeg var lita.

Jeg la ut litt her og der på grupper på facebook, og dro på div bruktbutikker. Jeg fant til slutt det perfekte settet på en bruktbutikk. :) Det var robust og passer perfekt! Men selvfølgelig måtte det pusses opp litt!De ble pusset lett over, grunnet og malt. Alt i løpet av helga, på kjøkkenbordet. :)

Slik ble sluttresultatet! Det midterste bordet har grå føtter. Det synes jeg ble en fin effekt.

Jeg pyntet de opp med litt snirkler skjært ut med silhouettemaskinen min.De ble veldig dekorative der de står på hjørnet.Hva synes du? Hadde dere settebord? Har du noen minner fra det?

Legg gjerne igjen en kommentar!
5 kommentarer

Svigermor :)

15.10.2013 kl.23:43

De ble kjempefine ja.Bæssmorongan har hver sitt ;)

StineS's Design

15.10.2013 kl.23:45

Svigermor: :) Takk. :) Blir vel godstola t jul no. :)

Aili

16.10.2013 kl.10:02

Kjempefine! Fikk enda mer lyst på nå!

Har ingen erfaring/minner, men tanken om at det ville vært fint slo meg for sent da venninne en gang ga bort sine, og så har jeg fortsatt lyst på...

StineS's Design

16.10.2013 kl.17:30

Aili: Takk. :)

Settebord er å få tak i litt over alt. Til veldig varierende priser da...

Gamle skatter får et nytt liv

20.10.2013 kl.13:49

Kjempe fint:) vi har malt slike vi også:) de er veldig morsomme:) ha en flott søndag:)

Skriv en ny kommentar

StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits