Bakhagen har fått platting!

Vi har et område i hagen som er barna sitt. Dette området er gjerdet inn med gjerde laget av bakved, derrav navnet Bakhagen. :) Vi hadde store planer om å sette opp en gapahuk der oppe, men landet på en platting med paviljong istedet. Arbeidstegning ble laget, materialforbruk ble regnet ut (terassekalkulator) og bestilt. Materialet kom med lastebil, levert i gårdsplassen på fredags ettermiddag, og etter frokost på lørdag gikk jeg og snuppa ut å begynte. Det skal sies at det ikke er så lett å få gjort noe når det ropes "en toooooo FART!" fra dissa og jeg må gå innom der på hver runde med materialbæring. 

Slik så det ut på lørdagsformiddag:

Jeg fikk hjelp av gubben til å finne frem sager, og han hjalp til å sage åser. Jeg målte og la de uttover og mannen hjalp til videre med å begynne å legge selve plattingen. 

Slik så det ut på lørdagskvelden. Kjempegodt fornøyd med dagens innsats! Fikk ikke gjort mer fordi jeg gikk tom for materiale. :p Bygde litt større enn tegningene. 

Utti uka som kom dro gubben på byggern å handlet mer materiale og jeg fikk gjort den ferdig. Jeg fikk tak i 4 paller som det ble lagd sofa av. Den ble kledd inn i terassebord fordi det var så mange fliser barna kan stikke seg på. Ryggstø kom det på også. En madrass fant jeg inne og den andre kjøpte jeg på jysk. Putene fant jeg alle i "putelageret" mitt. 

Her er gutta å inspiserer sofaen.

Her har paviljongen kommet opp. 

Da mangler bare to kabeltromler som jeg skal male å ha til bord. De bordene som står der er for vakklete når en har tre små som løper og kryper mellom. 

En litt asiatisk feeling over lampen jeg har hengt opp.

Her er fra ingangsportalen til Bakhagen. Skiltet har jeg lagd selv. :)

Nå gleder vi oss til godværsdager! Håper paviljongen ikke blåser bort for oss.. 

Legg gjerne igjen en kommentar! 
Én kommentar

Fru Stussli

04.06.2013 kl.15:17

Herlig!!!

Der blir det koselig nå når sommeren setter i gang. Ble kjempefint!! Så flinke dere er :-)

Skriv en ny kommentar

StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits