Pusset opp kjøkken

Jeg ble så plutselig drittlei av kjøkkenet vårt. Etter litt frem og tilbake og måling av dører fant jeg ut at å kjøpe nye fronter på IKEA ikke var mulig, for de ville ikke passet. Derfor ble alternativet å lakkere de. 

Slik så kjøkkenet vårt ut før.
Rotet forsterker inntrykket av et kjempebra resultat på etterbilder uten rot. ;) 

Vi skrudde ned alle fronter, vasket de grundig og pusset de. Så sendte vi de på lakkering. De ble lakkert i to forskjellige grå-nyanser. En lys oppe og en mørkere nede.

I tillegg klarte jeg å knuse ene glasset i ene døra da jeg tok det ut, så jeg fikk tak i nye glass. De sotet jeg med vanlig solfilm som en kjøper på bilrekvisita-butikker. Jeg kjøpte den aller mørkeste. Målet med å legge på film er å skule rotet inne i skapene, samt å skape sammenheng mellom glassene og flisene. Jeg ble kjempefornøyd med resultatet og det ble akkurat slik jeg så det for meg. :)

Her er etterbildeneDet som gjennstår nå er å male det store hvite feltet i hjørnet, samt å male døra på oppvaskmaskinen. 

Dette er helt klart en veldig økonomisk måte å få et nytt kjøkken på. :) 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits