Syrommet mitt!

Tenkte jeg skulle vise dere syrommet mitt! Hadde i lang tid syrom på spisestubordet, men det ble litt mye rot, derfor ryddet jeg og ordnet nede på hobbyrommet mitt i kjelleren. Dro på ikea og kjøpte et par bord i tillegg til at jeg fikset på det bordet som sto der fra før for å få det i klippehøyde. :)

 

Nå har jeg god plass til stoffene mine (er blitt fult da, så må sy litt) og det er deilig å trille stolen mellom maskinene mine. :) 

 

Legg gjerne igjen en kommentar! :D
2 kommentarer

Randi T

02.01.2012 kl.11:45

Det ble fint syrom. Driver å ser etter gode løsninger for mitt syrom og her likte jeg godt benken din:)

StineS

02.01.2012 kl.11:55

Jeg elsker syrommet mitt. Det skulle selvfølgelig ha vært større, da det flyter fort over med stoffer. :) Utrolig praktisk med sybordene mine slik, triller bare stolen mellom maskinene. Og klippebordet er supert å stå og jobbe ved, for det er litt arbeid med å sette i nåler og slikt. :)

Skriv en ny kommentar

StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits