Cupcakes

Jeg laget deilige cupcakes til bursdagsfeiring! Sjokoladecupcakes med vaniljekrem som fyll.

For å få inni fyllet brukte jeg en sprøyetipp beregnet på dette. Jeg har dette settet fra wilton. Jeg sprøytet fyllet inni ganske rett etter jeg tok de ut av ovnen.


Slik ser de ut inni.

Ferdigfylte cupcakes!

Her har de fått pynt på seg! Sjokoladekrem etter oppskrift på pasion4baking, superdeilig! Pynten ellers er MMF som jeg har laget noen dager i forveien.Hele stativet fylt med godsaker!

Etter å ha dekorert dem med sjokoladekrem og runde kuler frøs jeg dem ned slik at det var bare å ta opp. Når jeg tinte dem lot jeg dem bare stå på kjøkkenbenken i et par tre timer. Så satte jeg på MMF-pynten. Er litt usikker på hvordan MMF'n har taklet å være i fryseren og bli tint, så valgte å ikke gamble på dette. :) De ble supergode!

Legg gjerne igjen en kommentar! :)

3 kommentarer

Monika

12.06.2011 kl.21:41

Nam.. har du igjen noen til oss også? Når vi kommer på forsinket bursdagsfeiring :-)

Torunn

13.06.2011 kl.20:12

Å dæm va kjæmpego :o)))

StineSsdesign

13.06.2011 kl.20:39

Monika: Hvis ikke må jeg vel lage flere da!

Torunn: Mmmm!

Skriv en ny kommentar

StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits