Kake til Babyshower!

Jeg var på Babyshower til en god venninne, og da måtte det kake til. :) En Babyshower er en amerikansk tradisjon der det holdes en fest for den som er gravid der hun får masse gaver til barnet som kommer. Alt fra bleier og våtservietter til klær og annet utstyr. Så må det selvfølgelig være noe godt å spise på da. :) Babyshoweren kan være en overraskelse for den gravide, eller det kan være planlagt i sammarbeid med henne. Vi tok overraskelses-versjonen. :)

Her er kaka jeg lagde og hadde med:

Kaken ble litt "over the top", men ettersom det er en amerikansk tradisjon så tenkte jeg at det var greit å "go over the top." :) Kaken er en sjokoladekake med sjokolademousse inni. NAM! All pynten er laget med MMF som du finner oppskriften på her.

Her har jeg snittet opp lokket og brettet ut spissene:

Før jeg la på lokket på kaken la jeg først på en rund plate med MMF der jeg skulle ha senteret. Oppå der la jeg en papp-plate innpakket i plastfolie slik at jeg ikke skulle skjære ned i det hvite. Så la jeg på lokket. Da så jeg tydelig hvor jeg skulle skjære. Tok en skarp stor kniv å snittet på kryss og tværs på kaken. Så brettet jeg ut spissene og tok bort papp-plata.

Her har jeg laget en baby på frihånd. Mønsteret på teppet lagde jeg med å kjevle på et fat som hadde dette mønsteret. Gresset er laget med hvitløkspresse.Jeg har sommerfugl og eføyutstikkere. I tillegg brukte jeg isbitformer formet som badeender.

 

Hva synes du? Kaken var i allefall GO! :)

Legg gjerne igjen en kommentar! :)
4 kommentarer

hilsen mammablu ;)

02.06.2011 kl.21:41

Den kaka var virkelig et kunstverk! Du er en kunstner og får frem de nydeligste resultat! Må være kjedelig å skjære i den kaka, men skulle så gjerne smakt på den selv og;) Den ser både rågod og råbra ut!! :)

StineSsdesign

02.06.2011 kl.23:01

Takk takk Mammablu. :) Liker å utfolde meg. Men må si at denne kaka ble "litt" over the top da.. Neste kake vil sikkert bli enklere og mer elegant. :) Den var veldig god. :) Sjokolademousse anbefales som fyll. Men det er viktig å bruke toro sin, den er best. :)

Tina

12.10.2012 kl.10:02

Så fin kake :)

StineS's Design

17.10.2012 kl.15:59

Tina: Takk takk. :)

Skriv en ny kommentar

StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits