Mei Tai og bæreomslag

Tidlig i svangerskapet sydde jeg en Mei Tai utifra mønster fra stoff og stil. Jeg synes den er veldig behagelig å bære i, og selv om den ser veldig tungvint ut med de lange snorene, så er det veldig greit etter du har knytt et par ganger. Et speil hjelper godt de første gangene.

Denne har jeg som oftest liggende i bilen. Den er veldig fin å ha når en skal inn på butikk og handle litt, spesielt med den nysgjerrige snuppa vi har. :)

Så ble jeg tipset om en oppskrift på bæreomslag, det finner du her. Jeg har brukt beavernylon på utsiden og fleece på innsiden. Den var lett å sy synes jeg. :)

Snuppa sitter godt skjermet fra vær og vind oppe i mei tai'en. Vi var ute og gikk en god time første gang vi prøvde den ute på tur, og det gikk kjempebra!

Hyggelig at du stikker innom! Legg gjerne igjen en kommentar! :)


4 kommentarer

Sonja

08.03.2011 kl.21:19

Du e jo så flink og kreativ.....

StineS's Design

08.03.2011 kl.21:22

Takk for det Sonja. :) Det er lett å være kreativ når en finner så mye fint på nettet. :)

Majken

08.03.2011 kl.21:34

Flink du e :D

Kjæmpepraktisk me bæreomslag da - lurt :D

StineS's Design

08.03.2011 kl.22:00

Tak takk Majken snuppa! Fant ut at d va lurt ja! Søss som tipsa mæ, samtidi som ho prøvd å lur mæ t å sy t ho å da. :)

Skriv en ny kommentar

StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits