Lapper til Nepal

Ble tipset om en blogg av en venninne på Facebook som heter Tepper til Nepal. Dette synes jeg hørres fantatisk ut og vil bidra med lapper. Så fin ting å bruke rest-garn på!

Utdrag fra bloggen: "Kristin og Erik Bøhler arbeider på Okhaldunga sykehus i Nepal. Nepal er et land med høye fjell og kalde vintre og sykehuset de jobber ved ligger høyt oppe i fjellene. De gjør et fantastisk arbeid ved sykehuset. Erik som lege og Kristin med alt mulig. Vi støtter sykehuset med å sende ulltepper til dem. Det begynte med at Kristin spurte oss i barneforeningen om ungene kunne strikke hver sin lapp så vi kunne sende et lappeteppe til Nepal. Vi sendte et teppe fra barneforeningen og deretter ballet det på seg. Det har nå blitt sendt over hundre tepper til Sykehuset, men så lenge behovet er der trenger de kontinuerlig varme ulltepper. Inneliggende pasienter som trenger varme eller har vanskeligheter med å få på seg klær pga skade får teppe, og når babyer blir født på sykehuset og mødrene ikke har klær til barnet sitt så får de et lappeteppe som er strikket i Norge."

Les om det og strikk du også!

2 kommentarer

Facebookvenninna:-)

23.02.2011 kl.23:34

Så bra at du blogger om teppene/lappene til Nepal!

Min yngste strikket seks stykker på en ettermiddag og kveld, bussturen opp til Oppdal og fortsatte etter at hun kom fram. Du kan trygt si hun ble ivrig:-) Mormor måtte ut og kjøpe mere garn i dag og jenta strikker i veg som bare det. Jeg har begynt på en lappe jeg også, midt oppe i alle blomster heklinga/strikkinga.

Håper du blogger mere om denne gode og viktige sak:-) Og bilder da, vi må få se bilder:-D

lh

Stine's design

24.02.2011 kl.10:41

Hei du snuppa! :)

Ja, dette prosjektet likte jeg. :) Viste d til mamma, og hun skal også strikke litt. Vi har vel alle mye restgarn liggende. :)

Skriv en ny kommentar

StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits