Hunden må også ha nytt antrekk til 17 mai

Har funnet ut at jeg vil vise frem litt av mine gamle kreasjoner. Begynner med en genser jeg har strikket til venninnen min sin hund. Sydde også skjørt som er avtagbart.

Legg gjerne igjen en kommentar eller kanskje bli følger på bloggen min. :)

Stikkord:

5 kommentarer

03.02.2011 kl.19:55

He,he! Den var utrolig kul! Nydelig strikk på en stilig hund!

hilsen mammablu ;)

03.02.2011 kl.19:58

glemte navnet mitt..

StineS's Design

03.02.2011 kl.20:23

Måtte jo få fanakofte. :) Ble fornøyd med den der ja. :)

juppjupp

14.02.2011 kl.17:13

hei hei.

jeg skal strikke genser til hundene til søsteren min, en dobbermann tispe og en hannhund, de er litt kraftige og har store brystkasser og jeg finner ikke oppskrifter til dette...har du???

*håper*

Jeg kan eventuelt kjøpe den av deg:O))

Hilsen Hege

Stine's design

14.02.2011 kl.20:02

Hei Hege!

Nei, desverre, jeg har ikke oppskrift på d.. Dobbermann har vel litt samme form som mynden, men kraftigere, så vil tro det er "bare" å bruke samme fremgangsmåte som jeg gjør på genserne jeg strikker. Skal det være "fin"-gensere med mønster og greier, eller nyttegensere for varmen sin del? Du kan få en oppskrift jeg har skrevet til denne hunden for å se hvordan jeg gjør det i forhold til brystkasse osv..

Skriv en ny kommentar

StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits