Mangel på noe å blogge om..

I disse førjulstider holder jeg på med julegaver, og de kan jeg jo ikke blogge om i og med at flere av de som skal få julegavene leser bloggen...

Derfor har jeg tenkt å blogge om hvor jeg har fått kreativiteten min ifra. Jeg får ofte spørsmålet om hvor jeg får kreativiteten min ifra, og da kan jeg fortelle at den fikk jeg inn gjennom morsmelka! :)

Min mamma blir sikkert sur fordi jeg blogger om henne, men pytt sann! Bedre å be om tilgivelse enn tilatelse.. Det er uansett bare god-ord. :)

Jeg har vokst opp med en mamma som strikket mye, klær til meg og søstrene min og mye dukkeklær. Jeg husker godt da jeg ba min mamma om å lære meg å strikke. Hun la opp ca 10 masker med rosa bomullsgarn og jeg skulle strikke skjerf til dukken min. De 10 maskene ble fort til 7 og det ble mange fine hull i skjerfet. De 7 maskene ble til 10 etter at mamma hadde fikset det. Husker jeg brukte laaaang tid på å bli ferdig. Jeg ble flinkere til å strikke da, som dere kanskje har sett. :p

Min mamma har mange talenter! :)

En dress hun strikket til snuppa ble født:

Vognteppe hun har sydd til snuppa:

Spisebrikke:

En genser og sokker hun har strikket:

Juleduk jeg fikk nå nettopp:

Så nå ser dere hvor jeg har fått kreativiteten min ifra. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

StineS's Design

StineS's Design

31, Orkdal

Velkommen! Besøk siden min på Facebook for å se hva jeg har til salgs! Link i menyen! Finner du noe du liker på bloggen min så link gjerne videre! Oppskrifter skal ikke kopieres i sin fullhet til andre blogger, men linkes til. Legg gjerne igjen en kommentar! :) Kontakt meg på stineSsdesign@hotmail.no om du lurer på noe. :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits